​A DELANTE Kft. energetikai beruházások,

projektek, fejlesztések komplex kivitelezője

Megújuló energia

  • Napelemes rendszerek
    A napelem olyan eszköz, amely a napfény segítségével elektromos áramot termel. A fotovoltaikus (napelemes) rendszer által keletkezett villamos energiát akár saját magunknak felhasználásra, akár a hálózatba is visszatáplálhatjuk. A napelemekből származó elektromos egyenáramot (DC) az inverter alakítja váltakozó árammá (AC). Az így kialakult feszültség a köz- vagy magáncélú illetve áramszolgáltatói hálózatba táplálható. A napelemek élettartama előreláthatólag 30-40 év, mely biztosítja a gazdasági megtérülést, illetve a hosszú biztonságos működést.

  • Napkollektor
    A napkollektor a napsugarakból kinyert hő segítségével állít elő használati- vagy fűtésrásegítésre alkalmazható meleg vizet. A napkollektoros rendszereket elsősorban használati meleg víz előállításra, fűtésrásegítésre és medence fűtésre alkalmazhatjuk. A folyadék-napkollektoroknak két fajtája létezik: sík illetve vákumcsöves napkollektor.

  • Hőszivattyús rendszerek
    A hőszivattyú egy a környezet energiáját hasznosító berendezés. Többféle hőszivattyú fajtát alkalmazhatunk, fűtővíz, használati és technológiai melegvíz előállításra is használható, mellyel a fűtés és melegvíz ellátás költsége jelentősen csökkenthető, nincs szükség kéményre, földgázellátástól teljesen független marad.

Delante Kft.  |  info@delante.hu  |  Pásztor Tibor  +36-20 217-2439